Prijsstelling

Alle waar is naar zijn geld

Oude spreuken als: “Alle waar is naar zijn geld” en “Je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten”, zijn zeker waar.

Toch wilt u als ondernemer kwaliteit tegen een redelijk tarief. Ook is goede – gevraagde en ongevraagde – advisering belangrijk. Daarom bieden wij u accountantskwaliteit tegen het tarief van een administratiekantoor!

Daarbij hebben wij geen standaardoplossingen maar maatwerk, omdat iedere ondernemer of vrije beroepsbeoefenaar uniek is.

Wilt u meer weten?

Scherpe prijs-kwaliteit verhouding

We kunnen onze tarieven op deze website plaatsen, maar het tarief op zich zegt nog niet zoveel. De bedragen die wij factureren zijn afgestemd op de werkzaamheden die wij – uiteraard in overleg met u – verrichten en die kunnen enorm variëren. Boekt u de administratie bijvoorbeeld zelf in of wilt u dat wij dit doen?

Wilt u dat wij alleen de salarisadministratie verzorgen of kunt u advies gebruiken op HR gebied? Heeft u behoefte aan een jaarrekening met uitgebreide (tussentijdse) rapportage, of heeft u voldoende aan een fiscale aangifte met bijlage? Om maar enkele mogelijkheden te noemen.

Wilt u meer weten?

Scherpe prijs-kwaliteit verhouding

Wat we wel op voorhand kunnen zegen is dat NIB dankzij een efficiënte manier van werken een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding heeft, waarbij de prijs gemiddeld genomen ca. 20 tot 40% lager is dan bij grote en regionale accountantskantoren.

Uiteraard kunnen wij op basis van onze jarenlange ervaring vooraf een redelijke inschatting maken van de kosten verbonden aan onze diensten in uw specifieke situatie. Hierover kunnen we heldere afspraken maken, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wilt u meer weten?
Neem contact op

We reageren zo spoedig als mogelijk op uw vraag.