Prijsstelling

Alle waar is naar zijn geld

Er zijn oude spreuken als: “Alle waar is naar zijn geld” en “Je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten”.

Toch wil je als ondernemer kwaliteit tegen een redelijk tarief. Ook is goede – gevraagde en ongevraagde – advisering belangrijk. Wij bieden de accountantskwaliteit die je zoekt.

Daarbij hebben wij – omdat iedere ondernemer of vrije beroepsbeoefenaar uniek is – geen standaardoplossingen maar maatwerk en streven wij altijd naar een zo efficiënt mogelijke samenwerking.

Wilt u meer weten?

Scherpe prijs-kwaliteit verhouding

We kunnen onze tarieven op deze website plaatsen, maar het tarief op zich zegt nog niet zoveel. In overleg bieden wij binnen het kader van de wensen en informatiebehoefte van de ondernemer een specifiek afgestemd dienstenpakket aan.

Wil je dat wij alleen de salarisadministratie verzorgen of kun je ook advies gebruiken op HR-gebied? Heb je behoefte aan een jaarrekening met uitgebreide (tussentijdse) rapportage, of heb je voldoende aan een fiscale aangifte met bijlage? Om maar enkele mogelijkheden te noemen.

Wat we wel op voorhand kunnen zeggen is dat NIB dankzij een efficiënte manier van werken een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding heeft, waarbij de prijs gemiddeld genomen ca. 20 tot 40% lager is dan bij grote en regionale accountantskantoren.

Uiteraard kunnen wij op basis van onze jarenlange ervaring vooraf een redelijke inschatting maken van de kosten verbonden aan onze diensten in jouw specifieke situatie. Hierover kunnen we heldere afspraken maken, zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wilt u meer weten?
Neem contact op

We reageren zo spoedig als mogelijk op uw vraag.