Bedrijfsprofiel

Oprichting NIB

NIB is op 1 augustus 1987 opgericht door Rob Tichelaar. Sinds de oprichting is het kantoor altijd in Rotterdam gevestigd geweest. Vanwege de groei van het kantoor is NIB een aantal keer verhuisd om uiteindelijk terecht te komen in het karakteristieke Witte Huis aan de Oude Haven van Rotterdam.

Modern accountantskantoor

NIB heeft zich ontwikkeld tot een modern accountantskantoor, waarbij de ondersteuning van de ondernemer centraal staat. Met ons hechte team spannen we ons maximaal voor onze klanten in. Heldere communicatie en korte lijnen zijn belangrijk voor NIB. Dat onze klanten dit waarderen blijkt wel uit het feit dat we verschillende klanten al sinds de oprichting bij mogen staan.

35 jaar ervaring

NIB richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaren en heeft hier al meer dan 35 jaar ervaring mee in uiteenlopende sectoren. Inmiddels hebben wij tevens een goed netwerk opgebouwd van fiscalisten, advocaten, notarissen en andere specialisten, zodat we onze klanten optimaal bij kunnen staan in ieder aspect van de bedrijfsvoering.

Meer weten?
Neem contact op

We reageren zo spoedig als mogelijk op uw vraag.