Parkeerinstructie

Parkeren in parkeergarage “Blaakhaven”

Bezoekers van ons kantoor kunnen (gratis) parkeren in de parkeergarage ‘Blaakhaven’. Deze parkeergarage is niet openbaar, je kunt er alleen gebruik van maken indien je een afspraak op ons kantoor hebt. Om je aan te kunnen melden als bezoeker, hebben wij je kenteken nodig.

nib-header

1. Vanaf de Maasboulevard

parkeerinstructie witte huis

Wanneer je vanaf de Maasboulevard/Boompjes via de Jan Kuitenbrug rechtdoor de Geldersekade op rijdt richting de kubuswoningen, bevindt de ingang van parkeergarage Blaakhaven zich net voorbij Het Witte Huis aan de linkerhand en rechtsonder in het pand van het Citizen M Hotel.

2. Garage Blaakhaven

parkeergarage blaakhaven

Voor de garage is een opstelplaats gemarkeerd in het straatwerk. Als je daar stopt, leest een camera het kenteken, gaat het licht op groen en het hek van de garage open. Je kunt dan naar binnen rijden. Als het licht rood knippert komt er een tegenligger aan en moet er gewacht worden. Binnen in de garage moet je de rijrichting volgen en parkeren in één van de vakken waarbij ‘Het Witte Huis’ staat aangegeven (dit is ongeveer driekwart rond).

3. Voetgangersuitgang

parkeerinstructie-witte-huis-nieuw4

Voetgangersuitgang is in de hoek schuin tegenover de auto in- en uitgang, naast parkeerplaats 46. Via twee deuren en trappen wordt de deur naar het Gelderseplein bereikt. Uit deze deur kan je rechtsaf het Gelderseplein oversteken en om het Witte Huis heen lopen. De ingang bevindt zich op de Wijnhaven 3.

4. Entree

parkeerinstructie

Voor 18.00 uur is de buitendeur open en kan je in de hal aanbellen. Na 18.00 is de buitendeur afgesloten en kan je buiten aanbellen. Bij het verlaten van de parkeergarage heb je een uitrijkaart nodig. Degene met wie je een afspraak hebt, zal deze aan je overhandigen. Wij verzoeken je om bij het verlaten van de garage niet over de opstelplaats (buiten) te rijden. Het kentekenregistratiesysteem registreert dan namelijk het kenteken (via het kenteken aan de achterzijde van de auto) en gaat er vanuit dat de auto weer binnen staat. Daarnaast verzoeken wij je, in verband met de veiligheid, om stapvoets te rijden in en rondom de parkeergarage.

Neem contact op

We reageren zo spoedig als mogelijk op uw vraag.