Financiële Administratie

Onderdeel van uw bedrijfsvoering

De financiële administratie is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsvoering. De cijfers vormen niet alleen de basis voor de rapportage(s) en belastingaangiften, maar verschaffen je informatie die je nodig hebt om bepaalde beslissingen te nemen. Het is belangrijk om op ieder moment voldoende inzicht te hebben in de financiële situatie van jouw bedrijf. Het is dan ook van groot belang dat de financiële administratie op de juiste manier wordt verwerkt. NIB helpt hier graag bij!

De administratie van A – Z

We kunnen de administratie van A tot Z voor je verzorgen. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het inboeken van de administratie, het bijhouden van de debiteuren- en crediteurenadministratie en het verzorgen van de BTW aangiften. Vooraf word je geadviseerd over de meest efficiënte manier van het aanleveren van de administratie.

Ons team heeft ervaring met diverse softwarepakketten. Hierdoor is het mogelijk dat de financiële administratie bij ons op kantoor, bij jou op locatie of door middel van een online en/of scan-oplossing wordt verwerkt.

Als je ervoor kiest om de financiële administratie zelf te verwerken, begeleiden wij je hier graag bij. We kunnen je helpen met het opzetten en inrichten van de administratie. Daarnaast kunnen we de administratie periodiek voor je monitoren en bijsturen waar nodig. Uiteraard houden we je op de hoogte van de relevante wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Neem contact op

We reageren zo spoedig als mogelijk op uw vraag.